Linnunradan talvikot

Linnunradan Venänkääpiöhamsteri TalvikotPoikasjuttuja - 9.7.2023

Teggien ja Boogien poikaset ovat nyt kaikki varattuja tai jo muuttaneet uusiin koteihin. Monta talvikkopoikuetta on kuitenkin kasvamassa; Linnunradan Woogie ja Tinytail Kajastus on saaneet poikaset. Samoin Linnunradan Kirkonrotta - Linnunradan Jääleinikki ja muutama muukin poikue on joissa on poikaset joko syntyneet tai syntymässä. Nyt kannattaa ottaa yhteyttä, mikäli on ollut aikeita hankkia talvikko. Pitkästä aikaa meillä on aktiivisemmin poikueita.

päivityksiä tehty.. - 10.3.2020


Muutama poikue lisäilty ja myytävät-sivua päivitetty.

Pitkästä aikaa! - 29.6.2018


Talvikkokasvatus jatkuu edelleen, vaikka olenkin pitkään ollut päivittämättä näitä sivuja. Meillä on myös poikasia kasvamassa.

- 19.10.2015


Hamsurintamalla vietellään edelleen näyttelytaukoa, talvikkopoikueita syntyy tavalliseen tapaan säännöllisen epäsäännöllisesti :) Sivuja päivitän tosi harvoin, kannattaakin kysyä tekstiviestillä tai sähköpostilla jos on talvikkoa vailla. Sähköposti on pia@talvikot.net.

Hei vaan! - 7.4.2014


Talvikot.nettiä olen muutaman vuoden tauon jäljiltä päivittänyt ja siivonnut omista talvikoista menneitä hamstereita pois.

Pitkästä aikaa kävin vierailemassa hamsterinäyttelyssäkin kun sellainen järjestettiin tässä ihan kotinurkilla. Olipa kivaa nähdä vanhoja tuttuja ja tekemässä tuttavuutta vähän uusiinkin ihmisiin.

Heräsi kyllä vähän mielenkiinto näyttelyihinkin kun meidän hamsulan edellisestä näyttelystä on kulunut kuusi vuotta! Ehkä meidät näkee jossain vaiheessa näyttelyissäkin siis.